1. Μέθοδοι και κόστος αποστολής

1. Η υπηρεσία κούριερ που χρησιμοποιούμε για τις παραδόσεις εντός Ελλάδος (Speedex) θα παραδώσει την παραγγελία σου από Δευτέρα έως Παρασκευή στη διεύθυνση παράδοσης που υπέδειξες κατά τη στιγμή της αποστολής της παραγγελίας σου και έχει χρέωση 3 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ η χρέωση είναι δωρεάν. Πάντοτε προσπαθούμε να πραγματοποιούμε τις παραδόσεις εντός των χρονικών ορίων που υποδεικνύονται από την εταιρία αποστολής.

Για τις αποστολές στις υπόλοιπες χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιούμε την Εταιρία ΕΛΤΑ και έχουν χρέωση 14 ευρώ.

Κανονική (5-7 εργάσιμες ημέρες) Θα λάβεις την παραγγελία σου σε ένα χρονικό διάστημα 5-7 πλήρων εργάσιμων ημερών. * Σε ορισμένες νησιωτικές περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 10-12 πλήρεις εργάσιμες ημέρες.

Εργάσιμες ημέρες θεωρούνται οι εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

2.Κατασταση παραγγελίας

2. Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σου, θα σου στείλουμε ένα μήνυμα email για να σε ενημερώσουμε: Αν δημιούργησες λογαριασμό πριν κάνεις την αγορά, μπορείς να παρακολουθήσεις τις παραγγελίες σου πηγαίνοντας στον ‘Λογαριασμό Μου’ και κάνοντας κλικ στις ‘Προηγούμενες Παραγγελίες’.

Μπορείς να ελέγξεις τις προηγούμενες παραγγελίες σου, καθώς και την κατάσταση μιας τρέχουσας παραγγελίας. Αν δεν έχεις δημιουργήσει λογαριασμό ή αν έκανες εγγραφή μετά την αγορά σου, μπορείς να παρακολουθήσεις την παραγγελία σου μετά την αποστολή της από το κέντρο διανομής μας, χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email που παρέχεται από τη μεταφορική εταιρεία μας.

Αν η παραγγελία σου δεν έχει παραδοθεί εντός του καθορισμένου χρόνου, παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας.

3.Πως να επιστρέψω ένα προϊόν

3.Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είσαι ικανοποιημένος με τα προϊόντα που αγόρασες στο VALASI.GR, έχεις 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς για να τα επιστρέψεις. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία.